Αξιόπιστο Φαρμακείο Αξιόπιστο φαρμακείο για αγορά φαρμάκων
Ελληνικός Αριθμός:
Διεθνές τηλέφωνο:
Ελληνικός Αριθμός:
Διεθνές τηλέφωνο:
Ψώνια: € 0.00
Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των €180

Τι είναι ο πολλαπλός οργασμός της γυναίκας και συμβουλές για την επίτευξη

Παλαιότερα ήτα ταμπού οι γυναίκες να παραδεχτούν ότι απολαμβάνουν τον έρωτα, πόσο μάλλον ότι φτάσουν στην ολοκλήρωση και δη πάνω από μία φορά. Η σύγχρονη κοινωνική απελευθέρωση και το φεμινιστικό κίνημα έχουν αλλάξει άρδην αυτές τις πεποιθήσεις (προς το καλύτερο) και πλέον οι γυναίκες ασχολούνται με τον εαυτό τους, τα θέλω τους και κυρίως την ικανοποίησή τους.

Ορισμένες συμβουλές για τις γυναίκες

  • Αφιερώστε χρόνο για να μάθετε το σώμα σας, τι σας αρέσει και τι όχι. Ο αυνανισμός, με ή χωρίς ερωτικά βοηθήματα σίγουρα θα σας βοηθήσει να δείτε ποια είναι τα σημεία που σας ερεθίζουν. Για καλύτερη διέγερση της περιοχής μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λιπαντικό ή να δείτε κάποια αισθησιακή ταινία.
  • Βάλτε μικρούς στόχους. Δεν είναι εφικτό να επιτύχετε πολλαπλούς οργασμούς από τη μια μέρα στην άλλη. Η ερευνήτρια Τρέισι Κοξ, σε έρευνά της επισημαίνει ότι 95% των γυναικών που «παίζουν με τον εαυτό τους» καταφέρνουν να ολοκληρώσουν.
  • Όσο περισσότερο προπονήστε, τόσο καλύτερα θα είναι τα αποτελέσματα. Η πράξη δείχνει ότι σε γενικές γραμμές μία γυναίκα χρειάζεται κατά μέσο όρο 12 λεπτά για να φτάσει σε οργασμό. Οι επόμενοι, όμως, είναι πολύ πιο σύντομοι και θεωρητικά «εύκολοι».

Τι είναι ο οργασμός και ποια τα είδη του

Μεταβαίνοντας στην αρχή, πρέπει να οριστεί τι είναι ο οργασμός. Πρόκειται για το επιθυμητό τέλος της σεξουαλικής διέγερσης σε άνδρες και γυναίκες. Αφορά τόσο το σώμα αλλά και το νου. Προκύπτει είτε το άτομο αυτοϊκανοποιείται είτε συμμετέχει στη συνεύρεση. Στις γυναίκες, παρατηρείται σύσπαση στους μύες στα εσωτερικά αναπαραγωγικά όργανα, ενώ βγαίνουν από το αιδοίο άχρωμα συνήθως υγρά.

Ο γυναικείος οργασμός είναι πολυδιάστατος και υπάρχουν διαφορετικές κατηγορίες, σε αντίθεση με τον ανδρικό.

Ένας είναι ο κλειτοριδικός και αποτελεί την πιο συνηθισμένη εκδοχή, αφού πραγματοποιείται εξωτερικά με τρίψιμο της κλειτορίδας.

Σχετικό Aρθρο: Αγοράστε Viagra για γυναίκα (Lovegra) 100mg online στην Ελλάδα χωρίς συνταγή

Ο δεύτερος είναι ο κολπικός. Ένας τρόπος για αυτή την επίτευξη είναι η διέγερση του τραχήλου και ο άλλος είναι διεγείροντας το περιβόητο σημείο G.

Τέλος, υπάρχει ο συνδυασμός οργασμών κάτι που ίσως να είναι λιγότερο συχνά εφικτό. Ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι με συνδυασμό ερεθισμού της κλειτορίδας (clitoris) και εσωτερικής διέγερσης. Σε αυτό θα βοηθήσει ένας δονητής. Επισκεφτείτε ένα sex shop και δείτε δονητές, μαστίγια ή ό,τι άλλο μπορεί να σας ιντριγκάρει στο κρεβάτι.

Είναι εφικτός ο πολλαπλός οργασμός σε όλες τις γυναίκες;

Πολλές αναφέρουν ότι η ένταση και η ικανοποίηση από τον πρώτο οργασμό δεν σχετίζεται με τους επόμενους, καθώς συνήθως είναι μικρότεροι σε διάρκεια αλλά και λιγότερο ικανοποιητικοί. Κάποια γυναίκα που δεν έχει κάποιο ιατρικό πρόβλημα, μπορεί άνετα να έρθει σε ένα ή και άλλους οργασμούς. Μάλιστα υπάρχει ένα σύνδρομο που ονομάζεται Persistent Genital Arousal Disorder.

Αυτές οι γυναίκες βιώνουν μια μόνιμη ερωτική αναστάτωση ή για αρκετές ώρες κάθε φορά χωρίς όμως να έχουν εμπλακεί σε κάποια ερωτική πράξη. Αυτό συνοδεύεται από ακούσιους οργασμούς που δεν έχουν προκαλέσει οι ίδιες.

Και κάποια ενδιαφέροντα στατιστικά για τον οργασμό της γυναίκας:

  • Πάνω από 76% των γυναικών έχει προσποιηθεί οργασμό τουλάχιστον μία φορά στη ζωή της.
  • Περίπου οι μισές γυναίκες (49%) χρειάζεται να αυνανιστούν για να έρθουν στην ολοκλήρωση καθώς δεν επιτυγχάνεται μέσα από το σεξ. Πρόκειται για τις γυναίκες που ξέρουν πως θα το πετύχουν και το καταφέρνουν μόνες τους πάση θυσία.

Τι μπορεί να κάνει ένας άνδρας για να βοηθήσει την γυναίκα να έχει οργασμό

Όπως φαίνεται, ο γυναικείος οργασμός είναι πιο περίπλοκος και πιο σύνθετος από τον ανδρικό. Για το λόγο αυτό, βοηθά να συνεισφέρει και ο άνδρας με τον δικό του τρόπο:

  • Δώστε τον έλεγχο στη σύντροφο

Είναι σημαντικό τα θηλυκά να αισθάνονται άνετα με το σύντροφό τους και να μπορούν να δοκιμάσουν νέα πράγματα που θα μπορούσαν δυνητικά να τους φέρουν σε οργασμό. Πολλές γυναίκες τονώνουν το ηθικό τους και αυξάνουν τη λίμπιντό τους όταν έχουν το «πάνω χέρι». Σε πολλές αρέσει να είναι mistresses δίνοντας καθοδήγηση στον άλλο τι να κάνει και που να την αγγίξει.

  • Μιλήστε για να διώξετε τη ντροπή

Δύο σώματα εκτεθειμένα το ένα μπροστά στο άλλο, σίγουρα δεν είναι η ιδανική περίσταση για να αισθανθεί μια γυναίκα σίγουρη με τον εαυτό της. Δοκιμάστε να μιλήσετε μαζί της, ρωτήστε την πως αισθάνεται, τι της αρέσει και πως φτάνει σε οργασμό μόνη της. Μη διστάσετε να δημιουργήσετε μαζί ένα πλάνο και μια λίστα με όσα θα μπορούσατε να δοκιμάσετε για την ικανοποίηση και των δύο.

  • Δοκιμάστε τις στάσεις που ευνοούν

Το ξέρατε ότι υπάρχουν στάσεις που προωθούν τον γυναικείο οργασμό; Ναι, δεν είναι μύθος. Μία από αυτές είναι η ανάποδη καβαλάρισα. Δηλαδή όταν η γυναίκα είναι από πάνω και έχει το πρόσωπό της στραμμένο προς τα πόδια του συντρόφου. Τότε έχει τον απόλυτο έλεγχο και μπορεί να κινήσει το πέος προς το κομμάτι που την ερεθίζει περισσότερο. Η σκυλίσια στάση «doggy style» είναι επίσης μια αγαπημένη στάση για πολλές ζευγάρια. Για καλύτερες επιδόσεις μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ένα μαξιλάρι κάτω από τη μέση και τη λεκάνη της συντρόφου για ξεκούραση αλλά και για φτάσει στο κατάλληλο ύψος που θα βολεύει τη διείσδυση.

  • Δοκιμάστε νέα τρόφιμα

Τροφές όπως το μέλι, η καρύδα, οι ξηροί καρποί και τα θαλασσινά ίσως σας κάνουν αυτό το κλικ που σας λείπει. Μαγειρέψτε ένα νόστιμο γεύμα, βάλτε χαλαρωτική μουσική και αφήστε το να συμβεί.

Ο πειραματισμός και η ειλικρίνεια είναι το κλειδί σε αυτή την περίπτωση!

Ο λογαριασμός μου