Αξιόπιστο Φαρμακείο Αξιόπιστο φαρμακείο για αγορά φαρμάκων
Ελληνικός Αριθμός:
Διεθνές τηλέφωνο:
Ελληνικός Αριθμός:
Διεθνές τηλέφωνο:
Ψώνια: € 0.00
Γρήγορη παράδοση Για όλες τις παραγγελίες στην ΕΕ

Πολιτική Απορρήτου

Σχετικά με την ασφάλεια των δεδομένων σας

Το axiopistofarmakeio.com σέβεται τα προσωπικά σας δεδομένα με βάση την εφαρμογή του Ελληνικού Δικαίου, που διαμορφώνεται σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 2016/679/ΕΕ, και εν γένει το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

Το axiopistofarmakeio.com διαφυλάει τα προσωπικά σας δεδομένα και λαμβάνει όλα τα κατάλληλα μέτρα για την ασφαλή τήρηση των προσωπικών σας δεδομένων. Έχουμε δημιουργήσει φυσικά και τεχνικά μέσα για να προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και τις απαραίτητες πληροφορίες που είναι απαραίτητες για να σας δώσουμε υπηρεσίες μας. Ωστόσο, είναι ευρέως γνωστό πως κανένα διαδικτυακό μέσο δεν είναι απολύτως ασφαλές. Αν διαπιστώσουμε υποκλοπή των δεδομένων σας, θα σας ενημερώσουμε άμεσα σχετικά με την κακόβουλη ενέργεια.

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου σκοπεύει να σας ενημερώσει σχετικά με τα δεδομένα που συλλέγουμε και πώς τα χρησιμοποιούμε. Θα μάθετε επίσης ο,τι ψάχνετε σχετικά με τα δικαιώματα σας και πώς μπορείτε να τα ασκήσετε, κ.τ.λ. Για οποιοδήποτε ζήτημα έχετε σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου, επικοινωνήστε μαζί μας με email.

Σχετικά με τα δεδομένα που συλλέγουμε

Το axiopistofarmakeio.com συλλέγει προσωπικές σας πληροφορίες με σκοπό να έχει τα απαραίτητα κάθε φορά δεδομένα για την άμεση εξυπηρέτησή σας. Μερικά από τα δεδομένα που συλλέγουμε είναι αναγκαία ώστε να πραγματοποιηθούν κάποια βασικά πράγματα, όπως η έγκυρη αποστολή της παραγγελίας σας. Άλλου είδους δεδομένα τα συλλέγουμε προεραιτικά, ώστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα των υπηρεσιών μας. Παρόλα αυτά, έχετε την επιλογή και το δικαίωμα να εξαιρέσετε κάποια δεδομένα που δεν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας. Αυτό βέβαια θα είχε σαν επίπτωση την μείωση της ποιότητας και του φάσματος των υπηρεσιών μας. Παρακάτω θα βρείτε μερικά παραδείγματα όσον αφορά τα δεδομένα που συλλέγουμε:

 • Όνομα, επίθετο, ταχυδρομική διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου, και στοιχεία που αποδεικνύουν την πληρωμή που έχετε κάνει.
 • Ταχυδρομική διεύθυνση, email, όνομα χρήστη, κωδικό πρόσβασης.
 • Σχόλια, ερωτήσεις και αιτήματα σας, κριτικές.
 • Προϊόντα που προστέθηκαν στο καλάθι σας, λίστα επιθυμιών, τις σελίδες που επισκέπτεστε, την ηλικία σας και τις ώρες που επισκέπτεστε την σελίδα μας.
 • Τους όρους αναζήτησης που χρησιμοποιήσατε και τον τρόπο που κάνετε scroll στις σελίδες.
 • Στοιχεία που συλλέγουμε όταν μας βρίσκετε από κοινωνικά μέσα.
 • Την ip σας, τα αναγνωριστικά συσκευής ή πληροφορίες για τη φυσική γεωγραφική θέση της συσκευής σας, εφόσον μας έχετε δώσει συγκαταβατική απάντηση.

Πολλά από τα παραπάνω στοιχεία συλλέγονται με την βοήθεια των cookies.

Πως χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας

Το axiopistofarmakeio.com χρησιμοποιεί τις πληροφορίες σας για τους εξής λόγους:

 • Πραγματοποίηση και ολοκλήρωση αγορών
 • Δημιουργία νέου λογαριασμού όπως email και κωδικός πρόσβασης.
 • Παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών ώστε να σας κατατοπίσουμε σχετικά με τα προϊόντα που φαίνεται να προτιμάτε περισσότερο.
 • Για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας όποτε είναι απαραίτητο.
 • Για να μπορέσουμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με προσφορές και εκπτώσεις, μέσω του Newsletter μας.
 • Για να βελτιώσουμε τις παροχές και τις υπηρεσίες μας με βάση τα σχόλια και τις κριτικές σας.
 • Για την προστασία τόσο των πελατών μας όσο και της δικής μας, χρησιμοποιούμε συστήματα καταγραφής κλειστού κυκλώματος προληπτικά αλλά και για να αναγνωρίζουμε κακόβουλες ενέργειες.
 • Για τηρούμε τους κανόνες της Εθνικής και Κοινοτικής νομοθεσίας.
 • Για ενέργειες μάρκετινγκ, ώστε να ενημερώνεστε για τα πιο πρόσφατα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Σχετικά με τα δικαιώματά σας

Έχετε το δικαίωμα να μάθετε αν επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας και ποια από αυτά συλλέξαμε. Κατόπιν, έχετε το δικαίωμα να μάθετε σε ποιους τα κοινοποιούμε, για πόσο χρόνο θα συνεχίσουμε να τα έχουμε και γιατί τα επεξεργαζόμαστε. Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να κάνουμε διορθώσεις όσον αφορά δικές σας πληροφορίες που είναι λάθος ή ανακριβείς. Έχετε το δικαίωμα να περιοριστεί ή να αποκλειστεί η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Έχετε το δικαίωμα να να λάβετε τα προσωπικά σας δεδομένα ή να μας ζητήσετε να τα διαβιβάσουμε κάπου αλλού για εσάς. Επίσης, έχετε το δικαίωμα να διαγραφούν τα προσωπικά σας δεδομένα, εφόσον αυτό επιτρέπεται από τον νόμο. Μπορείτε επίσης να αποσύρετε τη συναίνεση σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών, με εφαρμογή της στο μέλλον. Τέλος, μπορείτε μην λαμβάνετε ενημερώσεις για ενέργειες marketing.

Πως μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας

Αν σκοπεύετε να ασκήσετε τα παραπάνω δικαιώματα σας, θα πρέπει να υποβάλετε αίτημα με email, γραπτώς. Εναλλακτικά, μπορείτε να διαγραφείτε από την λίστα newsletter, πατώντας στην σχετική επιλογή. Επίσης, μπορείτε να απενεργοποιήσετε οποιαδήποτε push notifications από τον browser που χρησιμοποιείτε. Για να πραγματοποιήσουμε οποιοδήποτε αίτημά σας, ενδέχεται να χρειαστούμε επαλήθευση της ταυτότητάς σας, ή επαλήθευση της άδειας κάποιου τρίτου προσώπου, εφόσον έχετε αναθέσει την διαδικασία αυτή σε κάποιον άλλον.

Απαντήσεις σε αιτήματα σας και χρόνος διατήρησης δεδομένων

Το axiopistofarmakeio.com απαντάει σε όλους και στα σχετικά αιτήματα όσον αφορά τα προσωπικά δεδομένα σε λιγότερο από 30 ημέρες. Αν διαθέτουμε κάποιο τεχνικό πρόβλημα ή μεγάλο φόρτο εργασίας, θα σας ενημερώσουμε άμεσα για μια μικρή παράταση σχετικά με την απάντηση στο αίτημά σας.

Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο καθίσταται αναγκαίο για τους διάφορους λόγους που καθορίζονται και αναφέρθηκαν στην παρούσα πολιτική απορρήτου ή για την τήρηση άλλων ισχυόντων νόμων και κανονισμών σχετικά με την υποχρεωτική διατήρηση ορισμένων δεδομένων.

Φορείς με τους οποίους μοιραζόμαστε τα δεδομένα που συλλέγουμε

Αυτοί οι οποίοι έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι αναποφευκτα το προσωπικό του axiopistofarmakeio.com και οι συνεργάτες μας. Όλοι ωστόσο έχουν δεσμευτεί με τήρηση εμπιστευτικότητας σχετικά με όσες αναγκαίες πληροφορίες συλλέγουμε από εσάς. Οι συνεργάτες μας είναι αυτοί που είναι υπεύθυνοι για τις μεταφορές, την διαφήμιση, των στατιστικών ή έρευνας, και για την επικοινωνία. Ο τρόπος με τον οποίο συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα συνάδει με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Απαγορεύεται στο προσωπικό και στους συνεργάτες μας να κάνουν οποιαδήποτε άλλη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, εκτός από αυτές που αναγράφονται στην παρούσα πολιτική απορρήτου. Αν το axiopistofarmakeio.com πωληθεί ή μεταβιβαστεί, ενδέχεται να διαβιβάσουμε πληροφορίες που έχουμε συλλέξει σε κάθε εμπλεκόμενο μέρος στην πώληση ή τη μεταβίβαση. Τέλος υπάρχει η περίπτωση, το axiopistofarmakeio.com να υποχρεωθεί εκ του νόμου ή βάση δικαστικής ή μέσω άλλης αρμόδιας αρχής να δημοσιεύσει προσωπικά στοιχεία σας.

Οι εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε, έχουν δεσμευτεί να τηρούν εχεμύθεια σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα σας και να μη τα δημοσιεύουν σε τρίτους χωρίς την άδειά μας. Όλες λαμβάνουν κατάλληλα μέτρα ασφαλείας με βάση το νομικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, όπως ο κανονισμός 979/2016/Ε.Ε.

Σύνδεσμοι προς άλλες τοποθεσίες

Το axiopistofarmakeio.com ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους (links) προς άλλους ιστοχώρους που δεν διαχειρίζεται ή ελέγχει το ίδιο. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο, την ασφάλεια ή τις πρακτικές προστασίας απορρήτου οποιουδήποτε τρίτου ιστοχώρου εκτός του axiopistofarmakeio.com.

Σχετικά με την επίλυση διαφορών

Ως ύστατη λύση και εφόσον δεν μείνατε ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας σχετικά με το αίτημά σας, μπορείτε να συμβουλευτείτε την Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Επίλυσης Διαφορών όπως προβλέπεται στο άρθρο 14 του Κανονισμού 524/2013.

Αν νομίζετε πως είστε θύμα παραβίασης των προσωπικών σας δεδομένων, έχετε το δικαίωμα να απευθυνθείτε ή να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Με τον ίδιο τρόπο έχουμε το δικαίωμα κι εμείς να καταφύγουμε στους ίδιους φορείς.

Τροποποίηση της πολιτική μας απορρήτου

Το axiopistofarmakeio.com έχει το δικαίωμα να τροποποιεί την παρούσα πολιτική απορρήτου. Ισχύουσα θεωρείται πάντα η πρόσφατη και ενημερωμένη τροποποίηση. Η πολιτική απορρήτου μπορεί να αλλάξει όποτε εμείς το θεωρούμε απαραίτητα, οπότε πρέπει να ενημερώνεστε τακτικά για την ισχύουσα πολιτική απορρήτου.

Ο λογαριασμός μου