Αξιόπιστο Φαρμακείο Αξιόπιστο φαρμακείο για αγορά φαρμάκων
Ελληνικός Αριθμός:
Διεθνές τηλέφωνο:
Ελληνικός Αριθμός:
Διεθνές τηλέφωνο:
Ψώνια: € 0.00
Γρήγορη παράδοση Για όλες τις παραγγελίες στην ΕΕ

Όροι μεταφοράς και αποστολής

Αποστολή προϊόντων σε Ελλάδα και Κύπρο

Εφόσον παραγγείλετε από το ηλεκτρονικό μας φαρμακείο axiopistofarmakeio.com, παραλαμβάνετε τα φαρμακευτικά σας προϊόντα σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας και της Κύπρου, όπου κι αν βρίσκεστε σε μικρές πόλεις ή χωριά. Το βάρος της παραγγελίας σας θα υπολογιστεί αυτόματα, αφού ολοκληρώσετε την διαδικασία πληρωμής σας. Για να μείνετε ενημερωμένοι κάθε λεπτό όσον αφορά τα στάδια αποστολής της, γίνετε μέλος και απολαύστε τα προνόμια που σας προσφέρει η εταιρία μας. Μπορεί ο πελάτης μας να παρακολουθεί την παραγγελία του αυτόνομα; Εννοείται, μέσω του https://www.17track.net/.

Οι πελάτες μας θα λάβουν ένα email με τον αριθμό και την επιβεβαίωση παραγγελίας τους, με τον οποίο μπορούν να ενημερώνονται σχετικά με το που βρίσκεται η παραγγελία τους κάθε λεπτό. Ο αριθμός αυτός θα ενεργοποιηθεί σε 24 με 48 ώρες από την στιγμή που θα παραλάβετε το email της παραγγελίας. Ο πελάτης θα πρέπει να περιμένει μέχρι να ελεγχθεί το status της παραγγελιας και της αποστολής.

Πότε θα σταλεί η παραγγελία και ποια εταιρία θα την στείλει;

Αφού παραλάβουμε την παραγγελία σας, η αποστολή της θα ξεκινήσει σε διάστημα είκοσι τεσσάρων με εβδομήντα δύο ωρών. Η αρμόδια εταιρεία επιλέγεται αυτόματα, ανάλογα με τον τρόπο αποστολής. Συνήθως χρησιμοποιούμε τοπικές εταιρείες ταχυμεταφορών. Αυτό εξαρτάται από εσάς και από τον τρόπο που επιλέξατε να σταλεί η παραγγελία σας.

Ποια είναι τα έξοδα μεταφοράς;

Τα έξοδα μεταφοράς δεν είναι τα ίδια σε όλες τις περιπτώσεις. Το κόστος των εξόδων μεταφοράς εξαρτάται από την χώρα και τον τρόπο αποστολής που επιλέξατε. Οι τρόποι αποστολής είναι ταχυδρομικά με τον σύνηθες τρόπο, ή με εταιρείες ταχυμεταφορών. Με αγορές που ισούνται ή ξεπερνούν τα 200 ευρώ, δικαιούστε δωρεάν αποστολή. Με τον τρόπο αυτό ο πελάτης μας απαλλάσσεται από οποιαδήποτε έξοδα μεταφοράς, ανεξάρτητα από το βάρος της παραγγελίας και το κόστος της μεταφοράς. Η ΔΩΡΕΑΝ αποστολή τους αφορά όλους, είτε είναι μέλη, είτε είναι απλοί επισκέπτες. Παρόλα αυτά, σας συμφέρει να ενημερώνεστε συστηματικά για τις αποκλειστικές προσφορές μας.

Τι να κάνω αν το προϊόν είναι ελαττωματικό ή δεν είναι ακέραιο;

Αν παραλάβετε το φαρμακευτικό προϊόν σας και διαπιστώσετε πως δεν είναι ακέραιο ή πως είναι ελαττωματικό, πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα με το axiopistofarmakeio.com μέσω email. Το ιδανικό για εμάς θα ήταν να επισυνάψετε και μια φωτογραφία ή βίντεο του ελαττωματικού προϊόντος στο email που θα μας στείλετε ώστε να εκτιμήσουμε τη ζημιά. Αν η ζημιά είναι σοβαρή και χρήζει αντικατάστασης, θα σας στείλουμε το ίδιο προϊόν ξανά, ακέραιο και εντελώς δωρεάν.

Ποιοι είναι οι όροι αποστολής και παράδοσης;

Standard Delivery. Αν επιλέξετε αυτόν τον τρόπο αποστολής, θα παραλάβετε την παραγγελία σας εντός 7 με 21 ημέρες αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Η αποστολή θα πραγματοποιηθεί με την τοπική ταχυδρομική εταιρεία.

Express Delivery. Αν επιλέξετε αυτόν τον τρόπο αποστολής, θα παραλάβετε την παραγγελία σας εντός 5 με 7 ημερών. Σε περίπτωση που δεν παραλάβετε την παραγγελία σας εντός πέντε με επτά ημερών, υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει πρόβλημα με την διεύθυνση του προορισμού. Ο πελάτης θα πρέπει να επικοινωνήσει με την εταιρία μεταφοράς ώστε να αναζητήσει και να μάθει τον λόγο.

Έλαβα γράμμα από το τελωνείο.

Σε περίπτωση που κάποιος πελάτης μας λάβει γράμμα από το τελωνείο, το οποίο τον/την πληροφορεί πως πρέπει να πληρώσει ένα επιπρόσθετο ποσό μεταφοράς, ο πελάτης θα πρέπει να αγνοήσει ή να αρνηθεί την πραγματοποίηση της μεταφοράς. Με αυτόν τον τρόπο το πακέτο θα γυριστεί πίσω σε εμάς, ώστε να μην χρειαστεί να πληρώσεις τίποτα επιπλέον στο τελωνείο. Κατόπιν, ο πελάτης θα πρέπει να επικοινωνήσει άμεσα με το τμήμα υποστήριξης πελατών μας, κι εμείς θα σας στείλουμε ένα πακέτο εκ νέου, χωρίς επιπρόσθετο κόστος αποστολής και μεταφοράς από το τελωνείο.

Τι μπορώ να κάνω αν έχω επιπλέον απορίες ή ερωτήσεις;

Εννοείται πως αν έχετε οποιαδήποτε επιπλέον ερώτηση ή απορία σχετικά με την παραγγελία σας, την αποστολή της ή το invoice, μπορείτε να επικοινωνήσετε όποτε χρειαστεί με με το τμήμα υποστήριξης πελατών μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ή εν μέσω φόρμας επικοινωνίας στο ηλεκτρονικό μας φαρμακείο axiopistofarmakeio.com. Αυτό που θα βοηθούσε πολύ την δική σας εξυπηρέτηση, θα ήταν να επισημάνετε και τον αριθμό παραγγελίας σας ώστε να βοηθήσετε το axiopistofarmakeio.com να επεξεργαστεί και να κατανοήσει το αίτημά σας αποτελεσματικά. Γενικά, είναι φυσιολογικό και υγιές να έχετε απορίες. Γι αυτό και μην διστάσετε να τις μοιραστείτε μαζί μας.

Σε τι συσκευασία θα λάβω την παραγγελία μου;

Η παραγγελία σας θα αποσταλεί σε μια διακριτική συσκευασία, η οποία θα αποκρύπτει το περιεχόμενό της. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε για το πώς θα παραλάβετε το πακέτο σας. Η μέθοδος που συσκευάζουμε τα προϊόντα μας είναι ασφαλής και πολύ διακριτική αφού αποκρύπτει τα πάντα. Εννοείται πως, εφόσον κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ανοίξει την συσκευασία σας, δεν θα πρέπει να σας απασχολεί καθόλου αυτό το ζήτημα. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να διατηρήσουμε την σχέση εμπιστοσύνης μαζί σας. Οπότε, βασιστείτε πάνω μας χωρίς ενδοιασμούς.

Ο λογαριασμός μου