Αξιόπιστο Φαρμακείο Αξιόπιστο φαρμακείο για αγορά φαρμάκων
Ελληνικός Αριθμός:
Διεθνές τηλέφωνο:
Ελληνικός Αριθμός:
Διεθνές τηλέφωνο:
Ψώνια: € 0.00
Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των €180

Η αύξηση πέους με τροφές, βιταμίνες, βότανα και φυσικούς τρόπους είναι εφικτή

Πολλοί βγαίνουν συχνά στην τηλεόραση και υπόσχονται θαυματουργές κρέμες, βότανα και αλοιφές για αύξηση πέους. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι κομπογιαννίτες και δεν θα πρέπει να τους λαμβάνετε υπόψιν σας. Όμως, ισχύει ότι η φύση τα πάντα εν σοφία εποίησεν και ότι ορισμένες ουσίες που βρίσκονται στα τρόφιμα μπορεί να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε αυτούς τους πολυπόθητους πόντους που τόσο θέλετε εκεί κάτω. 

Σε καμία περίπτωση δεν γίνονται θαύματα και μην περιμένετε αύξηση πάνω από 2-3 εκατοστά. Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν οι ουσίες αυτές είναι ότι προωθούν την ροή του αίματος στη γεννετική περιοχή και ως εκ τούτου αύξηση του όγκου του σπογγώδους ιστού. 

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να προσέξετε μη τυχόν είστε αλλεργικοί σε κάποια ουσία και να μην χρησιμοποιήσετε κάποιο τρόφιμο που δεν γνωρίζετε και δεν εμπιστεύεστε.

Με ποιες τροφές επιτυγχάνεται αύξηση πέους

Τα superfoods είναι γνωστά από την αρχαιότητα για τις ευεργετικές τους ιδιότητες σε πολλές εκφάνσεις της ανθρώπινης ζωής. Σε ορισμένες περιπτώσεις η αύξηση του πέους με τροφές είναι δυνατή καταναλώνοντας τα παρακάτω:

Σχετικό Aρθρο: Αγορά γενόσημο Cialis (Tadalafil) των 5 - 20mg σε online φαρμακείο χωρίς συνταγή

  • Ελαιόλαδο: Διαθέτει πολλά θρεπτικά συστατικά, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, λιπαρά ωμέγα και άλλα. Όλα τα παραπάνω βελτιώνουν σε μεγάλο βαθμό την κυκλοφορία του αίματος. Ιδιαίτερα αν συνοδέψετε με ένα τακτικό μασάζ στην περιοχή, μπορεί να εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα.
  • Λάδι από σανδαλόξυλο: Οι λάτρεις της αρωματοθεραπείας σίγουρα γνωρίζουν ότι έχουν μια ευρεία χρήση. Μία από αυτές είναι οι καταπραϋντικές ιδιότητές που έχει. Μάλιστα, έρευνες στην Ασία έχουν δείξει ότι αυξάνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων κατά 5%.
  • Εκχύλισμα Epimedium: Μπορεί να μην είναι πολύ γνωστό στο ευρύ κοινό, αλλά έχει αποδειχτεί θαυματουργό. Δρα πολλαπλώς. Αρχικά, αυξάνει την λίμπιντο και τη σεξουαλική ορμή και έχει άμεση σχέση με την τεστοστερόνη. Περιέχει μια ουσία που λέγεται ικαριίνη και χαλαρώνει τους μύες σε όλο το σώμα, έτσι περισσότερο αίμα ρέει στα αναπαραγωγικά όργανα. Μάλιστα σε πολλές Ασιατικές χώρες χρησιμοποιείται ως φάρμακο και για τα δύο φύλλα. Στις γυναίκες χορηγείται ως χαλαρωτικό, ενώ στους άνδρες για βελτίωση του σπέρματος και μέγιστη ερωτική ικανοποίηση.
  • L- αργινίνη: Βρίσκεται σε πολλές τροφές που καταναλώνουμε και ανήκει στα πρωτεϊνικά αμινοξέα. Θα το δείτε συνήθως ως μέτρο πρόληψης καρδιαγγειακών παθήσεων, αλλά οι παράπλευρες επιπτώσεις είναι η διόγκωση των φλεβών και η μεγαλύτερη ροή αίματος και στύσεις με μεγαλύτερη διάρκεια.

Ποια βότανα δεν είναι κατάλληλα για αύξηση πέους

Από την άλλη όχθη, υπάρχουν ουσίες και κυρίως βότανα που όχι μόνο δεν προβαίνουν σε αύξηση πέους με φυσικό τρόπο, αλλά αντίθετα μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τον οργανισμό.

Μία από αυτές είναι η δεϋδροεπιανδροστερόνη (DHEA στα αγγλικά). Τα καλά νέα είναι ότι αυτό το στεροειδές βρίσκεται φυσικά στο σώμα μας, αλλά οι υπερβολικές συγκεντρώσεις του μπορούν να ενισχύσουν τις πιθανότητες καρκίνου επηρεάζοντας σε μεγάλο βαθμό την καλή χοληστερίνη. Σίγουρα δεν είναι ένα ρίσκο που αξίζει.

Χρυσόβιο μούρο: Το όνομα ακούγεται πιασάρικο και μαγικό, αλλά η πραγματικότητα διαφέρει. Έχει συσχετιστεί με βελτίωση των καρδιακών παθήσεων, όμως καμία μελέτη δεν δείχνει να ενισχύει το μήκος του πέους. Αντίθετα, υπερβολικές ποσότητες μπορεί να προκαλέσουν εγκεφαλικό, ναυτία, ζαλάδες και εμετούς. Ακόμη, δεν πρέπει να συνδυάζεται με άλλες φαρμακευτικές αγωγές.

Μύθοι και αλήθειες για την αύξηση πέους με φυσικό τρόπο

Ο μεγαλύτερος μύθος που πρέπει να καταρριφθεί είναι ότι τα αποτελέσματα είναι μόνιμα. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Τα μόνιμα αποτελέσματα θα μπορούσαν να επέλθουν μόνο μέσα από χειρουργική επέμβαση. Για παροδική χρήση, τα παραπάνω βότανα και έλαια θα μπορούσαν να κάνουν δουλειά. Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν είναι απλός:

Σχετικό Aρθρο: Αγορά αυθεντικού levitra 20mg από online φαρμακείο χωρίς συνταγή σε φθηνή τιμή

  • Προμηθευτείτε το σκεύασμα από το εμπόριο
  • Αφού πλύνετε και απολυμάνετε τα χέρια σας, προσθέστε μια μικρή ποσότητα σε μέγεθος μπιζελιού
  • Τρίψτε την ποσότητα αυτή στο μόριό σας
  • Καλύψτε την περιοχή με έναν επίδεσμο ή ένα καθαρό πανί
  • Περιμένετε μερικές ώρες έως ότου απορροφηθεί το έλαιο ή το φάρμακο.

Προσέξτε να μην έρθει σε επαφή με το άνοιγμα της βαλάνου για τη δίοδο των ούρων και μην χρησιμοποιείτε υπερβολική ποσότητα. Δεν χρειάζεται ξέπλυμα, αλλά ενημερώστε τη/το σύντροφό σας πριν την επαφή για τυχόν αλλεργικές αντιδράσεις στις ουσίες.

Ποιες βιταμίνες στα τρόφιμα και ξέχωρα να πάρετε για αύξηση πέους

Πολλά από τα ζητήματα που αφορούν το πέος έχουν απασχολήσει κατά καιρούς τους επιστήμονες και τους ειδικούς. Δεν θα μπορούσε να μείνει στην απ’έξω το ζήτημα του μεγέθους και πόσο αυτό σχετίζεται με τις βιταμίνες για αύξηση πέους. Πρόσφατα, διεξήχθη μια μελέτη στην Ιταλία σε 143 σεξουαλικά ενεργούς άνδρες για να ελεγχθεί η ποιότητα της στύσης τους. Παρατηρήθηκε ότι όλοι όσοι απέτυχαν να έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα είχαν έναν κοινό παρονομαστή, την έλλειψη βιταμίνης D.

Η βιταμίνη D σχετίζεται με προβλήματα στη σωστή λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων, και συνεπώς δεν φτάνει επαρκές αίμα στην περιοχή του πέους.

Ένας από τους πιο απλούς τρόπους να διαπιστώσετε αν έχετε κάποιο τέτοιο πρόβλημα είναι μια απλή εργαστηριακή εξέταση αίματος. Δεν κοστίζει πολλά χρήματα και τα αποτελέσματα είναι εύκολο να ερμηνευτούν από τον γιατρό.

Μην ξεχνάτε ότι το μέγεθος δεν είναι το παν, αρκεί να έχετε σωστή τεχνική, και θα μπορέσετε να ικανοποιήσετε τη σύντροφό σας!

Ο λογαριασμός μου