Αξιόπιστο Φαρμακείο Αξιόπιστο φαρμακείο για αγορά φαρμάκων
Ελληνικός Αριθμός:
Διεθνές τηλέφωνο:
Ελληνικός Αριθμός:
Διεθνές τηλέφωνο:
Ψώνια: € 0.00
Γρήγορη παράδοση Για όλες τις παραγγελίες στην ΕΕ

Διαδικτυακό ιστολόγιο φαρμακείων σχετικά με τη στυτική δυσλειτουργία και άλλες θεραπείες υγείας.

Η σεξουαλική επαφή μεταξύ δύο ανθρώπων είναι, και θα πρέπει πάντα, να είναι μια ευχάριστη εμπειρία και για τους δύο συντρόφους. Όμως, πολλές φορές τυγχάνει να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα όπως είναι ο πόνος στο σεξ ή μετά από αυτό.

Οι γυναίκες της εποχής μας είναι επιφορτισμένες με πολλές αρμοδιότητες. Από την μία είναι το μεγάλωμα των παιδιών, από την άλλη η εργασία εκτός σπιτιού και τέλος η δουλειές για την καθαριότητα και το συμμάζεμα. Μετά από όλα αυτά είναι φυσικό οι άνδρες να παραπονιούνται όταν η γυναίκα δεν έχει όρεξη για σεξ. 

Τα γεννητικά όργανα αποτελούν ένα ιδιαίτερο σημείο για κάθε φύλλο. Ιδιαίτερα οι άνδρες περνούν πολλές ώρες ασχολούμενοι με αυτό το σημείο και όπως είναι φυσικό μπορούν να παρατηρήσουν εύκολα κάθε αλλαγή είτε είναι μικρή είτε είναι μεγάλη. Μια συχνή διαφοροποίηση που μπορούν να δουν είναι η παρουσίαση σπυριών. 

Οι μύες του πυελικού εδάφους υπάρχουν τόσο στο ανδρικό όσο και στο γυναικείο σώμα και εκτείνονται από το ηβικό οστούν προ πρόσθιο τοίχωμα της πυέλου έως και τον κόκκυγα και το ιερό οστό στο οπίσθιο τμήμα του σώματος και της πυέλου.

Η στυτική δυσλειτουργία μπορεί να έχει ρίζες σωματικές που σχετίζονται με τη χρήση προφυλακτικού αλλά και ψυχολογικές που λύνονται με άλλη τρόπο. Είναι εύλογο ότι οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν να αγγίζουν το/τη σύντροφό τους κατά τη διάρκεια της επαφής.

Τα δημοφιλή «μπλε» χαπάκια είναι για πολλούς σωτήρια. Η πρώτη επαναστατική κυκλοφορία τους ήταν το 1998 στην Αμερική και αμέσως έγιναν πολύ διάσημα σε όλο τον κόσμο καθώς έχουν ως στόχο να βελτιώσουν την ερωτική απόδοση των ανδρών.

Τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα επηρεάζουν την καθημερινότητα και τη ζωή και των δύο φύλων και αν δεν θεραπευτούν εγκαίρως μπορεί να οδηγήσουν σε μόνιμες βλάβες. Πρόκειται για το πιο συχνά μεταδιδόμενο νόσημα παγκοσμίως και υπάρχουν δύο είδη. 

Πριν προχωρήσουμε στην υπερτροφία προστάτη, θα πρέπει να γνωρίζουμε τι είναι αυτό το όργανο. Πρόκειται για έναν μικρό αδένα που έχει το σχήμα ενός κάστανου. Η αιτία για την ονομασία είναι η θέση του καθώς είναι τοποθετημένος ακριβώς μπροστά από την ουροδόχο κύστη «προστατεύοντάς» την. 

Το σπέρμα είναι ένα διαυγές παχύρευστο υγρό που απορρέει από το ανδρικό μόριο μετά την επίτευξη οργασμού στον άνδρα. Καλό θα ήταν να παρατηρείτε το χρώμα που έχουν οι εκκρίσεις αυτές, καθώς ενδέχεται να κρύβουν πολλά για την ποιότητα της ζωής σας αλλά και για το αν κινδυνεύετε από κάποιο νόσημα. 

Όλοι γνωρίζουμε ότι έρχεται μια στιγμή κάθε γυναίκας που μπαίνει στην εμμηνόπαυση. Αυτή η περίοδος συνοδεύεται με πολλές αλλαγές στη διάθεση αλλά και το σώμα της. Παρόλο που λίγοι το ξέρουν, κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στους άνδρες και ονομάζεται ανδρόπαυση.

Είναι πολλοί αυτοί που προτιμούν φυσικά υποκατάστατα φαρμάκων και έχουν πολλούς λόγους να το κάνουν αυτό. Γι’ αυτό και εδώ θα βρείτε το φυσικό υποκατάστατο του γνωστού Viagra για εσάς που προτιμάτε πιο φυσικούς τρόπους για να αντιμετωπίσετε αυτό που σας απασχολεί.

Πολλοί βγαίνουν συχνά στην τηλεόραση και υπόσχονται θαυματουργές κρέμες, βότανα και αλοιφές για αύξηση πέους. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι κομπογιαννίτες και δεν θα πρέπει να τους λαμβάνετε υπόψιν σας. Όμως, ισχύει ότι η φύση τα πάντα εν σοφία εποίησεν και ότι ορισμένες ουσίες που βρίσκονται στα τρόφιμα μπορεί να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε αυτούς τους πολυπόθητους πόντους που τόσο θέλετε εκεί κάτω.

Το όνειρο κάθε άνδρα (αλλά και πολλών γυναικών) είναι να έχει μια «σκληρή» στύση που θα διαρκέσει για πολλές ώρες. Τι γίνεται όμως όταν αυτή η στύση είναι ακούσια αλλά και πονάει; Υπάρχει μια πάθηση που σχετίζεται με αυτή την κατάσταση και ονομάζεται νυχτερινός πριαπισμός καθώς σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία συμβαίνει, τις περισσότερες φορές, κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Είναι ανείπωτο μυστικό ότι οι άνδρες αυτοϊκανοποιούνται πολύ πιο συχνά από τις γυναίκες και δεν ντρέπονται να το ομολογήσουν. Σε γενικές γραμμές ο αυνανισμός προσφέρει πολλά οφέλη στο σώμα σε ψυχικό και φυσικό επίπεδο, αλλά όπως λέει το κοινό «Παν μέτρον άριστον» καθώς όλα πρέπει να έχουν κάποιο όριο και να σταματούν κάπου.

Παλαιότερα ήτα ταμπού οι γυναίκες να παραδεχτούν ότι απολαμβάνουν τον έρωτα, πόσο μάλλον ότι φτάσουν στην ολοκλήρωση και δη πάνω από μία φορά. Η σύγχρονη κοινωνική απελευθέρωση και το φεμινιστικό κίνημα έχουν αλλάξει άρδην αυτές τις πεποιθήσεις (προς το καλύτερο) και πλέον οι γυναίκες ασχολούνται με τον εαυτό τους, τα θέλω τους και κυρίως την ικανοποίησή τους.

Σίγουρα δεν είναι κάτι για το οποίο θα ακούσετε πολλούς άνδρες να συζητούν μεταξύ τους σε παρέες με τους φίλους τους, είναι όμως μια πάθηση που επηρεάζει την καθημερινότητα πολλών ανδρών και κυρίως την αυτοπεποίθησή τους. Πρόκειται για τη βαλανοποσθίτιδα και είναι μια συχνή φλεγμονή στο ανδρικό μόριο.

Όλοι οι σεξουαλικά ενεργοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι είναι πιθανό κάποια στιγμή στη ζωή τους να κολλήσουν κάποιο αφροδίσιο νόσημα. Ένα από τα πιο γνωστά νοσήματα είναι ο έρπης των γεννητικών οργάνων. Εμφανίζεται τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες και μπορεί να εντοπιστεί ακόμα και γυμνό μάτι.

Σε όλα τα γυναικεία και ανδρικά πηγαδάκια το μόνιμο θέμα συζήτησης είναι το πόσο διαρκεί η σεξουαλική πράξη για κάθε ζευγάρι αλλά και το πόσο χρόνο χρειάζονται οι γυναίκες και οι άνδρες μέχρι να φτάσουν σε έναν ή περισσότερους οργασμούς. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν επισκεφτεί συμβούλους για να δώσουν λύση στο ζήτημα αυτό αλλά και για να παρατείνουν τον μέσο όρο της σεξουαλικής επαφής.

Πρόκειται για μια πάθηση κατά την οποία ο άνδρας παρατηρεί ότι αποβάλλει σπέρμα κατά την ούρηση μαζί με τα ούρα του. Αυτό δεν γίνεται μία μόνο φορά, αλλά αρκετές. Πιο συγκεκριμένα το σπέρμα διαφεύγει προς την ουροδόχο κύστη (είτε στο σύνολό του είτε ένα τμήμα αυτού) όταν επιτυγχάνεται η εκσπερμάτιση.

Το πέος είναι ένα ιδιαίτερο όργανο στο ανδρικό σώμα, καθώς έχει ορισμένες χαρακτηριστικά γνωρίσματα που δεν βρίσκονται πουθενά αλλού, ούτε καν στην καρδιά, που αποτελεί ένα από τα πιο ιδιαίτερα ανθρώπινα όργανα. Το πιο ιδιαίτερο γνώρισμα είναι η επίτευξη στύσης. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το πέος μεγαλώνει περίπου 30-40% σε σχέση με το αρχικό του μέγεθος όταν βρίσκεται σε στύση.

Πολλοί είναι οι άνδρες που επισκέπτονται τα ανδρολογικά ινστιτούτα ή ακόμα και ουρολόγους για να λύσουν το πρόβλημα της στυτικής λειτουργίας λόγω άγχους. Το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι ένα σκληρό πέος που θα είναι ικανό να διεισδύσει στη γυναίκα για να προσφέρει απόλαυση και στους δύο συντρόφους. 

Ο λογαριασμός μου